Wat ik voor je kan doen?

Ik help je de juiste woorden vinden, woorden die werken. Zodat je boodschap en je persoonlijkheid lekker binnenkomen. 

Dat is soms lastig, vooral online. Juist dan telt elk woord omdat je er zelf niet bij bent om de nuances mee te geven. Of de emotie erachter, de knipoog of de glimlach. Mensen willen in zee met mensen. Ze willen weten waar je over gaat en voor staat. Ze willen je kunnen vertrouwen. Daar kom ik erin met frisse copy voor web & app: 

Merkcommunicatie

Merkuitingen die vanuit de kern komen versterken elkaar. Ik ga eerst op zoek naar de merkidentiteit en leg eventueel de verbale identiteit vast in een tone-of-voice document. Ik schrijf een enthousiasmerend merkmanifest, of een rake Over ons pagina. 

UX writing

Dat is schrijven voor een optimale gebruikerservaring. Dus alle woorden die handelingen op websites, apps en andere digitale interfaces helder en gemakkelijker maken. 

De uitdaging zit ‘m in de ruimte. Die is krap. En dat maakt het nou juist leuker. Denk aan navigatiebalken, menu items, 404-pagina’s, formulieren, call-to-action knoppen, bestelflows, foutmeldingen.

App copy

Een app moet doen wat-ie belooft. Voor dit kleine stukje interface ontwerp je als copywriter het gesprek tussen product en gebruiker. Je zorgt dat ze alles vinden wat ze zochten, kunnen doen waarvoor ze kwamen en liefst met een glimlach de deur weer uitgaan. Dat betekent: onboarding, titels, tekst, knoppen, foutmeldingen, bestelflows.

Webcopy

De teksten op je website waar je wil laten zien wat je voor je klanten kan doen. Denk aan de homepage, landingspagina’s, productpagina’s, FAQ-pagina’s.

En wat heb jij nodig? Schrijf me.

marian@la-vas.nl
Of bel even: 06 121 670 30